CSM

 

 

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

 

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


16 februarie 2017

 

 

 

 

Comunicat de presă

privind încetarea activităţii în cadrul DNA a procurorului Mircea Negulescu şi sesizarea Inspecţiei judiciare de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii

 

 

 

În şedinţa de azi, 16 februarie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis solicitarea domnului procuror Negulescu Mircea de încetare a activităţii în cadrul Direcției Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi a dispus continuarea activităţii acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

 

Totodată, secţia a hotărât sesizarea Inspecției Judiciare faţă de informațiile apărute în mass media în cursul zilei de 14 februarie 2017 cu privire la posibilele abateri disciplinare prevăzute de dispozițiile Legii nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor ori posibile încălcări ale dispoziţiilor Codului deontologic al judecătorilor şi procurorilor.

 

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media