CSM

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


                                                                                                              11 ianuarie 2017

  

 

 

Comunicat de presă 

 

privind detaşarea unor magistraţi īn cadrul Ministerului Justiţiei  

 

 

 

             Īn şedinţa de azi, 11 ianuarie 2017, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărāt detaşarea īn cadrul Ministerului Justiţiei a doamnei SOFIA MARIANA MOŢ, judecător la Curtea de Apel Craiova, pentru o perioadă de 3 ani, īncepānd cu data de 11.01.2017.

La solicitarea Secţiei pentru judecători s-a procedat la audierea īn şedinţă, īn regim de videoconferinţă, a doamnei judecător SOFIA MARIANA MOŢ.

 

            La aceeaşi dată, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărāt detaşarea īn cadrul Ministerului Justiţiei a domnului CONSTANTIN SIMA, procuror la Parchetul de pe lāngă Īnalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de 3 ani, īncepānd cu data de 11.01.2017.

 

            Hotărārile celor două secţii au fost adoptate ca urmare a solicitării din data de 10 ianuarie 2017 a Ministerului Justiţiei, de detaşare a magistraţilor menţionaţi īn cadrul acestei instituţii, pentru o perioadă de 3 ani, īn condiţiile art. 58 alin.1 şi 2 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

 

 

           

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media