CSM

 

 

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

 

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


3 februarie 2017

 

 

 

 

 

Comunicat de presă privind īncetarea detaşării la Ministerul Justiţiei a unor procurori

 

 

 

            Īn şedinţa de azi, 3 februarie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărāt īncetarea detaşării īn cadrul Ministerului Justiţiei, īncepānd cu această dată, a domnului Constantin Sima, procuror la Parchetul de pe lāngă Īnalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a doamnei Oana Andrea Schmidt - Hăineală, procuror la Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Bacău.

          

           Hotărārile nr.50 şi 51 de īncetare a detaşării procurorilor menţionaţi, adoptate de  Secţia pentru procurori azi, 3 februarie 2017, vor fi publicate pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii www.csm1909.ro de īndată ce vor fi redactate.

 

           Reamintim detaşarea la Ministerul Justiției a doamnei Oana Andrea Schmidt Hăineală, procuror la Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Bacău, s-a dispus pentru o perioadă de 3 ani, īncepānd cu data de 7.01.2017, prin Hotărārea nr. 4 din 5 ianuarie 2017 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

            De asemenea, detaşarea la aceeaşi instituţie a domnului Sima Constantin, procuror șef serviciu īn cadrul Secției resurse umane și documentare din Parchetul de pe lāngă Īnalta Curte de Casație și Justiție, s-a dispus pentru o perioadă de 3 ani, īncepānd cu data de 11.01.2017, prin Hotărārea nr. 5 din 11 ianuarie 2017 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

 

 

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media